Himoto Bowie 2.4GHz Off-Road Truck 31806

139.99

Neturime

EAN: N/A Produkto kodas: E10MT-31806 Kategorijos: , Žymos: ,

Himoto Bowie 2.4GHz Off-Road Truck 31806

Bowie 2.4GHz yra naujausias nuotoliniu būdu valdomas Himoto visureigis! Automobilis turi rutulinius guolius visuose ratuose – to nėra kitų tos pačios klasės markių atveju. Dėl šio sprendimo pailgėjo tarnavimo laikas ir gerokai sumažėjo pasipriešinimas riedėjimui, o tai reikšmingai reiškia naudojimosi automobiliu komfortą. Šis modelis turi 2.4GHz radijo imtuvą su End Point Adjustment (EPA) sistema, kurios dėka galime individualiai reguliuoti kiekvieno servo veikimą. Viena iš šios sistemos pritaikymų yra, pavyzdžiui, galimybė apriboti maksimalų mūsų modelio greitį iki pasirinktos vertės, o tai labai naudinga pradedantiesiems ir patiems mažiausiems vartotojams. Tai leidžia išvengti važiavimo per greitai ir galimo automobilio sugadinimo.

Plačiau...

Modelis taip pat turi didelius alyvos-spyruoklinius amortizatorius ir geros kokybės padangas, kurių dėka puikiai sukimba prie žemės! Dėl geros važiuoklės ir modelio konstrukcijos jis labai judrus, stabilus ir, svarbiausia, patvarus! Dėl šių savybių tai unikalus 1:10 mastelio šios kainų klasės modelis, kurį noriai renkasi gero automobilio ieškantys žmonės!

Modelis aprūpintas efektyviu High Power 550 varikliu, kuris leidžia pasiekti didelius greičius.

Himoto Bowie 2.4GHz yra Ready To Run modelis, kuris paruoštas važiuoti iškart išėmus iš dėžutės – siųstuvui tereikia 4 AA baterijų (paprastų „pirštų“).

Teikiame visas atsarginių dalių, papildomų priedų, tokių kaip akumuliatoriai, įkrovikliai,  naudojimo instrukciją ir didžiausią kėbulo pasirinkimą.

Himoto Bowie 2.4GHz Off-Road Truck 31806 Techniniai duomenys:

Baterija: NiMH
Ilgis: 422 mm
Plotis: 355 mm
Aukštis: 163 mm
Amžius: 14+
Versija: RTR
Mastelis: 1:10
Variklis: elektrinis šepetys
Radijas: 2,4 GHz
Važiuoklė: Monster truck
Pavara: 4WD

Komplekto sudėtis

Himoto Bowie RTR 2.4GHz modelis – versija su šepečiu varikliu
2 CH 2,4 GHz Siustuvas su EPA sistema
NiMH 7.2V 2000mAh paketas
230V tinklo pakrovėjas
Naudojimo instrukcija