Himoto Corr Truck 4×4 2.4GHz RTR (HSP Rally Monster) 17091

149.99

Neturime

EAN: N/A Produkto kodas: HI4170-17091 Kategorijos: , Žyma:

Himoto Corr Truck 4×4 2.4GHz RTR (HSP Rally Monster) 17091

Himoto Corr, taip pat žinomas kaip Rally Monster, yra rc modelis, sukurtas pagal tikrą ralio automobilį. Pirmas dalykas, kuris patraukia jūsų dėmesį, yra sportiška, tikroviška išvaizda. Tvirta pakaba kartu su plačia priekinių ir galinių ratų vėže suteikia modeliui nepaprastą sukibimą. Tokių universalių konstrukcijų rinkoje yra nedaug.

Himoto Corr yra modelis, kuris ne tik gali užtikrintai konkuruoti su kitais Short course modeliais, bet kai kuriais atžvilgiais gali pasirodyti net geresnis! Automobilis komplektuojamas su pilnais ratų guoliais, kas retai pasitaiko kitoms tos pačios klasės markėms, kur vietoj guolių naudojami guoliai.

Plačiau...

Šio sprendimo dėka pailgėja automobilio tarnavimo laikas ir sumažėja pasipriešinimas riedėjimui, o tai reikšmingai atsiliepia automobilio našumui ir naudojimo komfortui.

Dar viena sensacija – 2,4 GHz radijo imtuvas su End Point Adjustment (EPA) sistema, kurios dėka galime individualiai reguliuoti kiekvieno servo veikimą. EPA dėka galime nustatyti ribas, kuriomis turi veikti servo ir, pavyzdžiui, apriboti maksimalų mūsų modelio greitį – tai labai naudinga pradedantiesiems. Tai leidžia išvengti važiavimo per greitai ir galimos žalos automobiliui dėl nepatyrusio vairavimo.

Pristatomas Himoto Corr Truck 4×4 2.4GHz RTR (HSP Rally Monster) 17091 yra Ready To Run automobilis, paruoštas važiuoti iš karto iš dėžės, tereikia 4 AA baterijų (paprastų „pirštų“) siųstuvui, kurias taip pat galite įsigyti mūsų parduotuvėje.
Techniniai duomenys

Baterija: NiMH
Ilgis: 460 mm
Plotis: 250 mm
Aukštis: 150 mm
Amžius: 14+
Versija: RTR
Mastelis: 1:10
Variklis: elektrinis šepetys
Radijas: 2,4 GHz
Važiuoklė: Trumpas kursas
Pavara: 4WD
Medžiaga: plastikas

Komplekto sudėtis

Himoto Corr RTR 2,4 GHz modelis su šepečiu varikliu
2,4 GHz pistoleto siųstuvas su EPA
Vega Power 7.2V 2000 mAh NiMH baterija
Įkroviklis
Naudojimo instrukcija