Himoto EMXT-1 Brushless 1:10 4WD 2.4GHz RTR (HSP Brontosaurus PRO) 10361

249.00

Neturime

EAN: N/A Produkto kodas: HI2101BL-10361 Kategorijos: , Žyma:
Himoto EMXT-1 Brushless 1:10 4WD 2.4GHz RTR (HSP Brontosaurus PRO) 10361

Himoto EMXT-1 Brushless yra patobulinta 1:10 mastelio nuotolinio valdymo visureigio MONSTER TRUCK versija.

Versija be šepetėlių, dar vadinama PRO versija, buvo gerokai patobulinta lyginant su standartine versija. Visų pirma, buvo naudojamas efektyvus ir patvaresnis variklis be šepetėlių su ilgesniu tarnavimo laiku. Be to, dėl didelių greičių buvo naudojamas galingas 6 kg kėlimo jėga (dvigubai stipresnis nei standartinis) servo. Pristatytame EMXT-1 taip pat yra didesnė 2000 mAh talpos baterija, o tai reiškia ilgesnį vairavimo laiką ir didesnį galios lankstumą. Galiausiai rasiniu charakteriu pasirūpinta sumontavus didelius chromuotus ratlankius.

Plačiau...

Automobilio visuose ratuose yra rutuliniai ratai – to nėra kitų tos pačios klasės markių atveju. Šio sprendimo dėka pailgėja automobilio tarnavimo laikas ir sumažėja pasipriešinimas riedėjimui, o tai ženkliai reiškia naudojimosi automobiliu komfortą. Žemiau esantis modelis taip pat išsiskiria 2,4 GHz radijo imtuvu su EPA sistema. End Point Adjustment dėka galime reguliuoti kiekvieno servo veikimą atskirai. Viena iš šios sistemos pritaikymų yra, pavyzdžiui, galimybė apriboti maksimalų mūsų modelio greitį iki pasirinktos reikšmės, o tai labai naudinga, kai automobilį vairuojantis žmogus yra pradedantysis – tuomet išvengiame tikimybės važiuoti per greitai. mokymosi pradžioje, o tai dažnai virsta galima žala. Aukščiau pateiktos savybės yra unikalios šios kainų klasės modeliams.

Modelis aprūpintas galingu, bešepetėliu varikliu, leidžiančiu pasiekti tikrai didelius greičius!

6 kg jėgos servo ir keturių ratų pavara užtikrina puikų automobilio valdymą, o kokybiškos padangos padidina sukibimą posūkiuose. Be to, modelis turi technologiškai pažangų 300A greičio reguliatorių, kuris pagerina akumuliatoriaus naudojimą ir variklio našumą, ypač esant žemiems sūkiams. Automobilis pagamintas iš tvirtų medžiagų, turi 8 alyvos amortizatorius ir paminkštintą bamperį, kurio dėka yra atsparus smūgiams. Be to, komplekte esančiais tarpikliais galima reguliuoti pakabos kietumą.

Himoto EMXT-1 2.4GHz yra Ready To Run (RTR) modelis, ty paruoštas važiuoti iškart išėmus iš dėžutės – siųstuvui tereikia 4 AA baterijų (paprastų „pirštų“).

Teikiame visas atsarginių dalių, papildomų priedų, tokių kaip akumuliatoriai, įkrovikliai, lenkų kalbos naudojimo instrukciją ir didžiausią kėbulo pasirinkimą.

Himoto EMXT-1 Brushless 1:10 4WD 2.4GHz RTR (HSP Brontosaurus PRO) – 10361 Techniniai duomenys

Baterija: LiPo
Ilgis: 400 mm
Plotis: 300 mm
Aukštis: 160 mm
Amžius: 14+
Versija: RTR
Mastelis: 1:10
Variklis: elektrinis be šepetėlių
Radijas: 2,4 GHz
Važiuoklė: Monster truck
Pavara: 4WD
Medžiaga: plastikas

Komplekto sudėtis

Himoto EMXT-1 Brushless RTF modelis
2 CH 2,4 GHz pistoleto radijas su EPA sistema
Baterija: LiPo 7.4V 2000mAh
Įkroviklis 500mA 230V
Naudojimo instrukcij