Himoto ZMOTOZ3 Buggy Brushless 1:10 2.4GHz RTR (HSP XSTR PRO) 10717

249.99

Neturime

EAN: N/A Produkto kodas: HI3101BL-10717 Kategorijos: , Žymos: ,

Himoto ZMOTOZ3 Buggy Brushless 1:10 2.4GHz RTR (HSP XSTR PRO) 10717  yra atnaujintas populiarus nuotoliniu būdu valdomas Buggy 1:10 mastelio versija.

Plačiau...

Versija be šepetėlių, dar vadinama PRO versija, buvo gerokai patobulinta lyginant su standartine versija. Visų pirma, buvo naudojamas efektyvus ir patvaresnis variklis be šepetėlių su ilgesniu tarnavimo laiku. Be to, dėl didelių greičių buvo naudojamas galingas servo. Pristatytame ZMOTOZ3 taip pat sumontuota didesnė 2000 mAh talpos baterija, o tai reiškia ilgesnį vairavimo laiką ir didesnį galios lankstumą.

Automobilis turi rutulinius guolius visuose ratuose (to nėra kitų tos pačios klasės markių atveju) ir pragariškos galios variklį be šepetėlių! Be to, rinkinyje yra 2.4GHz radijo imtuvas su End Point Adjustment (EPA) sistema, kurios dėka galime individualiai reguliuoti kiekvieno servo veikimą. Viena iš šios sistemos pritaikymų yra, pavyzdžiui, galimybė apriboti maksimalų mūsų modelio greitį iki pasirinktos vertės, o tai labai naudinga pradedantiesiems modeliuotojams ir vaikams. Tai leidžia išvengti važiavimo per greitai ir galimo automobilio sugadinimo. Jei kiltų problemų, konstrukcija buvo sukurta taip, kad būtų lengviau atlikti remontą.

ZMOTOZ3 turi didelius aliejinius amortizatorius ir patvarią pakabą, todėl jis yra judrus, stabilus ir prilimpa prie paviršiaus posūkiuose. Tai padidina vairavimo komfortą, o pats malonumas yra daug smagesnis.

Dėl šių savybių tai yra unikalus šios kainų klasės modelis, kurį noriai renkasi gero automobilio ieškantys žmonės.

Himoto ZMOTOZ3 Buggy Brushless 1:10 2.4GHz RTR (HSP XSTR PRO) 10717 Off-Road Buggy yra Ready To Run modelis, t.y. paruoštas važiuoti iškart išimtas iš dėžutės – siųstuvui tereikia 4 AA baterijų (paprastų „pirštelių“), kurias taip pat galite įsigyti mūsų parduotuvėje.

Teikiame visas atsarginių dalių, papildomų priedų, tokių kaip akumuliatoriai, įkrovikliai,  naudojimo instrukciją ir didžiausią kėbulo pasirinkimą.

Techniniai duomenys

Baterija: LiPo
Ilgis: 400 mm
Plotis: 250 mm
Aukštis: 160 mm
Amžius: 14+
Versija: RTR
Mastelis: 1:10
Variklis: elektrinis be šepetėlių
Radijas: 2,4 GHz
Važiuoklė: Buggy
Pavara: 4WD
Medžiaga: plastikas

Komplekto sudėtis

Himoto ZMOTOZ3 Brushless RTF modelis
2 CH 2,4 GHz pistoleto radijas su EPA sistema
7.4V 2000mAh 30C LiPo pakuotė
230V tinklo pakrovėjas
Naudojimo instrukcija